Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Abone ol
Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Cumhur İttifakı'nın geçmişe baktığımızda en onur, hasbi ittifak olduğunu görüyoruz. Bu anlayış birliğinin, tarihi mücadelede çok büyük katkısı vardır. Nice saldırıyı Cumhur İttifakı'nın güçlü yapısıyla bertaraf ettik. 

CHP FAŞİST BİR PARTİDİR

CHP bir yanına terör örgütünün güdümünde bir partiyi diğer yanına yerli ve milli olduğunu iddia eden bir partiyi alarak bir denge oluşturmaya çalıştı. Bu ittifakta devletinin yanında yer almayı göremezsiniz. CHP kendi başına planı, gayreti, eseri olmayan, ancak bir yerlerden gelecek etkiyle harekete geçen bir partidir.

CHP'nin içinde demokrasi yoktur. CHP süzme faşist bir partidir. CHP hakiki bir siyasi parti olmaktan çıkıp heyula haline dönüşmüş amorf bir yapıdır.

CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarıma sesleniyorum. CHP kayıp bir partidir. 

CHP'li belediyelerin geçtiğimiz günlerde içinde bulundukları durum ortadadır. CHP; çöp, çukur, çamur. Gelin 2023 yılında Türkiye'ye gerçek bir ana muhalefet de kazandıralım. 

GARA TEPKİSİ

Ülkemizde devletine düşman kirli bir zihniyet var. Bunlar öyle utanmaz ki, her şeyi benim üzerime yıkmaya çalışıyorlar. Askerimizi polisimizi kim kaçırdı? 5 yıl dağ taş demeden her yeri taradık. Bakanlarımı bu beyefedilerin makamlarına gönderdik. Ne olduğunu anlattık. Bunlar ona rağmen terbiyesizce eleştiri yağmuruna tuttular. Bunlar utanmasızca, terbiyesizce saldırdılar. Katliamın suçunu bize yıkmaya çalışıyorlar. Ama şunu bilsinler ki; şehitlerimizin kanları yerde kalmayacak. Onlar yine el ele Ankara'dan İstanbul'a yürüsünler. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Şentop açıkladı: 33 fezleke Meclis'e ulaştıÖnceki Haber

Başkan Şentop açıkladı: 33 fezleke Mecli...

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hatay'da Adliyeye ve Valiliğe ziyarette bulunduSonraki Haber

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hatay'da A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar