MHP'li Yalçın: "İP Müdiresi aynı tas, aynı hamam, Aynası kirli, tarağının dişleri kırık"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Yalçın: "İP Müdiresi aynı tas, aynı hamam, Aynası kirli, tarağının dişleri kırık"
Abone ol
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında yaptığı, MHP'ye yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

Türk Milletinin Zillet İttifakına 'Tam Kapanma' vermek üzere beklediğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, açıklamalarında şunları kaydetti:

PİŞKİN VE HİCAPSIZ BİR SURATLA EFELENMEYE DEVAM EDİYOR

"İP Müdiresi Akşener, bugün yine Meclis kürsüsünden esip gürlemiş; partimiz yönelik mesnetsiz iddia ve suçlamalarına yenilerini eklemiş. Kanal İstanbul projesine verdiğimiz destekten dolayı partimizi utanmazlıkla ve vicdansızlıkla suçlamış. 

İP Müdiresi Meral Akşener, milletin apaçık mesajını görmezden geliyor. Çıktığı kürsüden öteye beriye pişkin ve hicapsız bir suratla efelenmeye devam ediyor.

MÜDİRE, DEĞER VE İNANÇLARIMIZI İSTİRMARDAN GERİ DURMAMAMIŞTIR

Dırar Mescidi ile Salihler Camisi arasında omuz düşüren abdestsiz ve destursuz külhan misali, kürsüleri yumruklayan Müdire; Türk milletinin en hassas olduğu değer ve inançları istismar etmekten geri durmamıştır.

İP Müdiresi aynı tas, aynı hamam… Aynası kirli, tarağının dişleri kırık… Siyasi gelişmelerden ibret almadığı anlaşılan Müdire Hanım’ın görmek istemediği şey; sadece halkın tepkisi değil, yüzünün de karası.

MİLLETİMİZ, ZİLLET İTTİFAKINA 'TAM KAPANMA' VERMEK ÜZERE BEKLEMEKTEDİR

İP Müdiresi, siyasi müsilaj üreten tek hücreli canlı gibi. Ülke ve milletin hayrına tek adım atmadığı gibi, ABD Başkanı Biden’ın daha seçilmeden muhalefete verdiği taktik doğrultusunda istikrar ve bekamızın kıyılarını kirletip Cumhur İttifakını durdurmaya çabalıyor.

Siyasette salya, kriz, gerginlik ve kavga üretmekten başka marifeti olmayan zillet cephesinin 2023’te uğrayacağı hezimet bellidir. Aziz milletimiz VARODASINDA Zillet İttifakına “tam kapanma” vermek üzere beklemektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Yılık: "MHP olarak toplumu derinden yaralayan cinsel istismar fiillerini ve faillerini kınıyoruz"Önceki Haber

MHP'li Yılık: "MHP olarak toplumu derind...

AK Parti'li Menekşe, "Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun"Sonraki Haber

AK Parti'li Menekşe, "Ülkemize ve Millet...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar