MHP'li Özdemir'den Korkusuz gazetesi yazarına tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Özdemir'den Korkusuz gazetesi yazarına tepki!
Abone ol
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Korkusuz gazetesi köşe yazarı Ahmet Takan'ın MHP Genel Başkanı ve MHP hakkında ileri sürdüğü dayanağı olmayan iddilarına sert tepki gösterdi.

Ahmet Takan'ın daha öncesinde olduğu gibi yine bir trajikomik iddiada bulunduğunu aktaran MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Türkiye'nin hem içeride hem de dışarıda terörle mücadelede kararlı bir süreç işlettiğini söyledi.

Tekrar tekrar altı çizilen bir konu olan seçimlerin 2023 yılında yapılacağı ve MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili de açıklama yapan Özdemir, erken seçim olmayacağını ve adaylarının da mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurguladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, şunları dile getirdi;

BU ŞAHIS ÜMİTSİZ VAKADIR

"Yalanları ve tutarsızlıklarıyla tanınan Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugün kendi bilindik halini yineleyen bir başka trajikomik iddiada bulunmuştur. Daha evvel beyin hücrelerine zarar verdiği için "tömbekiyi azaltması" tavsiyesinde bulunduğumuz bu şahıs ümitsiz bir vakadır.

Sayın Genel Başkanımız defalarca erken seçim olmayacağını, seçimlerin 2023 yılında, yani normal zamanında yapacağını, ayrıca 2023 yılında MHP’nin Cumhurbaşkanı adayının da Sayın Cumhurbaşkanımız olduğunu ilan etmişlerdir. MHP bu hedefler için çalışmalarını sürdürmektedir.

TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLI BİR SÜREÇ İÇERİSİNDEYİZ

Türkiye içerde ve dışarda terörle mücadelede kararlı bir sürecin içerisinde bulunarak, beka mücadelemizde de başarılı bir dönemi sürdürürken, Kovid-19 salgının açtığı yaraları sarmada diğer ülkelere nazaran çok daha üstün bir istikamette yoluna devam etmektedir.

CUMHUR İTTİFAKI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Milli hedeflerimiz için sergilenen değerli gayretler milletimizin malumudur. Cumhur İttifakı Türkiye’yi çok daha güçlü yarınlara ulaştırma gayesiyle çalışmalarına devam ederken, okyanus ötesi esintilere kapılan müsilaj zihniyetli odakların rüyaları kâbusa dönüşmeye mahkûmdur."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankara Valiliği'nden Kurban Bayramı tedbirleriÖnceki Haber

Ankara Valiliği'nden Kurban Bayramı tedb...

Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ mezuniyet töreninde konuşuyorSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ mezuniyet töre...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar