MHP'li Kılavuz'dan CHP'li Başarır'a: "Git, düştüğün ihanet çukurunda oyna! Bülbülün çektiği dili belasıdır bunu asla unutma!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Kılavuz'dan CHP'li Başarır'a: "Git, düştüğün ihanet çukurunda oyna! Bülbülün çektiği dili belasıdır bunu asla unutma!"
Abone ol
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a sert cevap verdi.

MHP’li Olcay Kılavuz yapmış olduğu açıklamada; “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de şanlı Türk bayrağına gönül vermiş Türk milliyetçileri de Gazi Atatürk’ün de ifade ettiği gibi bu vatanın evlatlarına yani Türk hekimlerine emanettir, Sırtını Pyd/Pkk’ya yaslayan, karanlık projelere figüran olup emperyalistlerle iş tutan, Gazi Atatürk’ün kemiklerini sızlatıp kendini teröristlere siper edenler ise bağımsız Türk mahkemelerinde ve Türk hakimlerinin adaleti karşısında elbet hesap verecektir.” Dedi.

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

Okuduğunu anlamaz, duyduğunu algılamaz Ali Mahir! Türk milleti uğruna gece gündüz demeden canla başla görev yapan şerefli hekimlerimizle; devleti katliam yapmakla suçlayıp terör yandaşı bildirilere imza atan teröristi birbirinden ayırt edemezsin!

Dinle Ali Mahir! Türk Tabipler Odasının başına çöreklenmiş bir avuç Pkk seviciyi, bebek katili bölücü başına özgürlük isteyen, devlet düşmanlığı yapanları savunur, sapla samanı ayırt edemezsin!

İdrak yolları kapalı Ali Mahir! Özveri destanları yazan, vatanımıza ve milletimize gönülden bağlı olan Türk hekimiyle, şanlı Türk ordusunu işgalci olarak nitelendirip dil uzatan TTB’nin mayası bozuklarını ayırt edemezsin!

Aklını başına devşir Ali Mahir! Bir de terör örgütleriyle iş tuttuğunuzu unutup hiç utanmadan, hiç sıkılmadan Türk Dünyasının ve Milliyetçi Ülkücü hareketin Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’i arsızca, hayasızca, hadsizce ağzına alırsın!

Bak Türk ordusuna satılık diyen Ali Mahir! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de şanlı Türk bayrağına gönül vermiş Türk milliyetçileri de Gazi Atatürk’ün de ifade ettiği gibi bu vatanın evlatlarına yani Türk hekimlerine emanettir!

İşbirlikçi Ali Mahir! Sırtını Pyd/Pkk’ya yaslayan, karanlık projelere figüran olup emperyalistlerle iş tutan, Gazi Atatürk’ün kemiklerini sızlatıp kendini teröristlere siper edenler ise bağımsız Türk mahkemelerinde ve Türk hakimlerinin adaleti karşısında elbet hesap verecektir.

Türk hekimleri ve tüm sağlık çalışanlarımız onurumuz, gururumuz ve iftihar kaynağımızdır. Abideleşmiş mücadeleleri, emsalsiz hizmetleri için hepsine minnettarız.

Atatürk’ün emanetlerine ihanet eden, Hdp/Pkk ilişkisini görmeyen, devletimizi yabancı büyükelçiliklere şikayet edip iktidar dileyen, terör örgütleriyle iş tutar hale gelen, helalleşme adı altında cumhuriyetimizle hesaplaşmaya giren Kemal Kılıçdaroğlu ve siz değil misiniz?

Haddini aşma Ali Mahir! Hududunu zorlama! Git, düştüğün ihanet çukurunda oyna! Bülbülün çektiği dili belasıdır bunu asla unutma!

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon!Önceki Haber

Osmaniye'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik...

Bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'deSonraki Haber

Bakanlıklara ilişkin atama kararları Res...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar