MHP’li Fendoğlu: "Asılsız Soykırım İddiaları ile Mücadele Kurulu tekrar kurulmalıdır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’li Fendoğlu: "Asılsız Soykırım İddiaları ile Mücadele Kurulu tekrar kurulmalıdır"
Abone ol
MHP MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak “Sözde soykırım iddialarına karşı 57. Hükümet döneminde Genel Başkanımız Başbakan Yardımcısı Sn. Devlet Bahçeli başkanlığında Asılsız Soykırım İddiaları ile Mücadele Koordinasyon Kurulu (ASİMKK) kurulmuş, dezenformasyon engellenmeye çalışılmıştır. Bu kurulun Meclisimiz tarafından tekrar kurulması ve hayata geçirilmesi gerekmektedir.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak “Sözde soykırım iddialarına karşı 57. Hükümet döneminde Genel Başkanımız Başbakan Yardımcısı Sn. Devlet Bahçeli başkanlığında Asılsız Soykırım İddiaları ile Mücadele Koordinasyon Kurulu (ASİMKK) kurulmuş, dezenformasyon engellenmeye çalışılmıştır. Bu kurulun Meclisimiz tarafından tekrar kurulması ve hayata geçirilmesi gerekmektedir.”

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu konuşmasında “Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; soykırım iftira ve iddiaları için mecliste kınamak yetmiyor. 25 Mayıs 2001 yılında, 57'nci hükümet zamanında, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli başkanlığında Asılsız Soykırımı İddialarıyla Mücadele Koordinasyon Kurulu yani ASİMKK kurulmuş olup devletimizin maruz kaldığı haksız ve asılsız iddialar için soykırım iddialarına ilişkin çalışmalar yapmış ve başarılı da olmuşlardır. 
Bugün Gazi Meclisimize ve Başkanlığınıza düşen bir görev var. 2001 yılında liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin kurmuş olduğu Asılsız Soykırım İddiaları ile Mücadele Koordinasyon Kurulunun kurularak tekrar hayata geçirilmesidir.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Olcay Kılavuz'dan Sert Tepki: "Vatanımızın ekmeğini yiyip suyunu içen hainleri lanetliyorum"Önceki Haber

MHP'li Olcay Kılavuz'dan Sert Tepki: "Va...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İnsan Hakları Eylem Planı genelgesi!' Resmi Gazete'de..Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İnsan Hakları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar