MHP Lideri Bahçeli'ye Azerbaycan Devlet Övünç Madalyası takdim edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Lideri Bahçeli'ye Azerbaycan Devlet Övünç Madalyası takdim edildi
Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Azerbaycan Devlet Övünç Madalyası takdim edildi.

3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluş münasebetiyle Azerbaycan’dan Mersin’e ziyarete gelen Karabağ gazilerini Mersin’de ve Ankara’da ağırlayan MHP’li Olcay Kılavuz Karabağ gazileriyle bir dizi program gerçekleştirdi.

Program kapsamında Mersin’in kurtuluş kutlaması programının ardından Ankara’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Merkezi ile Azerbaycan Askeri Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği programlarda TBMM, Anıtkabir, bakanlıklar, dernekler, Alparslan Türkeş’in kabri, MHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın’ın kabulü, Özel Harekat Başkanlığı, 15 Temmuz Özel Harekat şehitliği müzesi, sanatçılar, şehit yakınları ve gazilerle buluşma gerçekleştirildi. Karabağ gazilerinin Ankara’dan İstanbul’a oradan da Azerbaycan’a uğurlanmasıyla programlar da sona erdi. Ziyaretler sonrası ise MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye madalya takdimi yapıldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye madalyayı arz ve takdim eden MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz şunları söyledi:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in Azerbaycan’ımızın Dağlık Karabağ bölgesinin Ermenistan işgalinden azadlığa kavuşturulması sürecinde vermiş olduğu üstün gayretler ve desteklerinden dolayı Azerbaycan Ordusunda Özel Kuvvetler’de Kıdemli Astsubay olarak görev yaparken Karabağ Harekatında Gazi olan bordo bereli kıdemli Astsubay Mahir Mammadov adına Azerbaycan Türklüğünün selamlarını, saygılarını, teşekkürlerini ve minnettarlığını ileterek Azerbaycan Devleti tarafından verilen şücet, yiğitlik, cesurluk, kormazlik devlet övünç madalyasını Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e arz ve takdim ettik. Azerbaycan’ın derdi daima derdimiz sevinci ise ilelebet sevincimiz olacaktır. Karabağ’ın azadlığa kavuşturulması Türk milleti ve Türk dünyası adına oldukça önemli ve sevindiricidir. Türkiye ve Azerbaycan arasındaki dostluk ve kardeşlik ebedidir bu süreçte daha da güçlenmiştir. Biz daima Azerbaycan’ın yanında olmaya ve desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Karabağ Azerbaycandır. Yaşasın Azerbaycan’ımız Yaşasın Türkiye’miz! Yaşasın Hiçbir Güç Önünde Eğilmeyen Kardeşliğimiz!” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Bulut: "Cumhur İttifakı mezara kadar sürecektir"Önceki Haber

MHP'li Bulut: "Cumhur İttifakı mezara ka...

MHP Lideri Bahçeli'den Fatma Girik için başsağlığı mesajıSonraki Haber

MHP Lideri Bahçeli'den Fatma Girik için...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar