Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Abone ol
Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki grup toplantısında partililere hitap ediyor. Erdoğan, 'Tepeden tırnağa taciz, tecavüz, hırsızlık rezillklerinin hesabını vermekten kurtulamayacaklar. Dün de 'uyuşturucuya vergi alınmalı 'dediler. Bu ne sapkınlıktır' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

(Bütçe görüşmeleri)

Geçtiğimiz hafta kabul edilen 2021 bütçesinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütçe görüşmeleri Meclis'in temel görevleri arasında ilk sıralarda yer alır. Meclis'te kabul edilmesiyle birlikte artık bütçe iktidarı ve muhalefetiyle tüm Meclis'in tüm ülkenin bütçesi haline gelmiştir. Bütçemize katkı sunan istisnasız tüm milletvekillerine teşekkür ediyorum. Bu bütçe 83 milyon vatandaşımıza hizmet edecek bir belgedir. Elbette her bütçe önemlidir. Fakat bu yıl koronavirüs salgınının etkisini sürdürdüğü bir dönemde 2021 bütçesi ayrı bir ehemmiyete sahiptir. Amacımız bir yandan salgının olumsuz etkilerini azaltmak diğer yandan da ülkemizi hedeflerine adım adım yaklaştırmaktır. Bütçe üzerindeki tartışmaların daha yoğun ve kapsamlı olması gayet tabiidir.

Bu bütçe görüşmelerinde saygıya layık pek çok değerlendirmeler ortaya konulmuştur. Fikri olan fikrini söyler fikri olmayan ise hakaretle, yalanla kendini göstermeye çalışır. Bütçe görüşmelerinde bunların da olduğunu üzüntüyle gördük.

Şahsımıza, grubumuza, hükümetimize ahlak ve nezaket sınırlarını aşarak saldıranların yaptıkları içlerindeki nefreti dışa yansıtmaktan ibarettir. Bunun takdirini tüm milletimize bırakıyoruz.

Bizim üzüldüğümüz husus ülkemizde vizyoner politika ortaya koyan program ve proje üreten halkın kafasını karıştırmaya çalışan değil üreten muhalefetin eksikliğidir. Bu zihniyetle hiçbir yere varamayız. Bizimle vizyonda, programda, projede yarışamayanların işi kendi aralarında hakaret, yalan yarışına çevirmeleri ülkemiz adına bir kayıptır. Üstelik bu yanaları milletin gözünün içine baka baka kendilerinden emin şekilde söylüyorlar. Bir doğrunun yanına 9 yalan katarak çizdikleri resme herkesin inanmasını bekliyorlar. Herkese hakaret etmekten de çekinmiyorlar. Kendilerini hala tek parti devrinde sanıyorlar.

(CHP'ye sert tepki)

Kendilerini tek parti devrinde sanıyorlar. Demokraside asıl olan tehditler yağdırmak değil millete hizmet etmektir. Kimsenin CHP'nin keyfine göre hareket etme mecburiyeti yoktur.

Beyhude yere çırpınıyorlar. Temizlenmeden milletin karşısına çıkmamaları lazım. Gün geçmiyor ki taciz, tecavüz, hırsızlık olayı duymayalım. Tepeden tırnağa taciz, tecavüz, hırsızlık rezillklerinin hesabını vermekten kurtulamayacaklar. 

Bu zihniyetin geçmişteki faşizan uygulamalarını da tüm çarpıklıklarını da usanmadan yüzlerine vurmaya devam edeceğiz. Taciz, tecavüz, hırsızlık rezilliklerinin hesabını vermekten kurtulamayacaklar. Dün, ne diyor? Uyuşturucu kaçakçılıklarına, organ mafyasına vergi. Bu ne demek biliyor musunuz? Uyuşturucu satıcılığı yapabilirsiniz, organ mafyası olarak örgütler kurabilirsiniz. Sen ne yapıyorsun farkında mısın? İstikametini tamamen şaşırmış.

(İBB'nin Şebiarus töreni)

Buldukları her fırsatta tek parti faşizmine dönüyorlar. Kur'an-ı Türkçe okutma gibi bir garabet İstanbul'da sergilendi. Milletin böyle bir talebi yokken, ideolojik, turistik, ticari hesaplarla dini sembollerimize sataşılmasını art niyetli buluyoruz.

Asıl mesele niçin yola başvurulduğu. Tasavvufta 'Edep ya hu' kaidesi var. Buna dikkat etmezsen rezil olursun. Bunların da akıbeti budur.

Hayatımız boyunca kimsenin kökeniyle, inancıyla, meşrebiyle, hayat biçimiyle uğraşmadık uğraşmayız. Hz. Mevlana'nın izinden gidiyorsanız geleneklerine de saygı göstereceksiniz. Buna mecbursunuz. Milletimizin tarihine, geleneklerine yönelik hiçbir saldırıyı mazur göremeyiz. Kendilerine hak ettikleri şekilde karşılık vermeyi sürdüreceğiz.

17-25 Aralık darbe girişimi sonrası FETÖ'nün montaj kasetlerini Meclis'te yayınlara bu görevleri verenleri biliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son dakika: Ümitcan Uygun'un dedikleri yine kan dondurdu!Önceki Haber

Son dakika: Ümitcan Uygun'un dedikleri y...

Gram altın ne kadar oldu?Sonraki Haber

Gram altın ne kadar oldu?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar