"Canımızdan aziz bildiğimiz vatan için; size ve sahiplerinize rağmen devam edeceğiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Canımızdan aziz bildiğimiz vatan için; size ve sahiplerinize rağmen devam edeceğiz"
Abone ol
MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM’de Dışişleri Bakanlığı Bütçesi görüşmelerinde açıklamalarda bulundu

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM’de Dışişleri Bakanlığı Bütçesi görüşmelerinde konuştu. Konuşmasında; “Türkiye’nin sinir ve sınır uçlarıyla oynandığına” dikkat çeken Osmanağaoğlu; “Bir yandan stratejik müttefik kisvesiyle coğrafyamıza konuşlananların oyunları, diğer yandan terörün yanı başımızda meşruiyet kazanma çalışmaları; bardağı taşırma noktasına getirmiştir. Fakat gerilimin tırmandığı anlarda Türk Hariciyesi; kırılma noktalarına etkin müdahalelerde bulunmuştur. Bağımsız Türk yargısına dil uzatan diplomatik küstahlığa, verilen tepki de bunlardan birisidir. Derin bir geleneğin köklerinden beslenen Dışişleri Bakanlığı; fay hatlarını dizginleyerek, hem sulh ve sükûnun bozulmasını önlemekte hem de muhataplarımıza kararlı mesajlar vermektedir. Bahse konu üslupsuzluğun müsebbibi olan elçiler, bilahare geri adım atmışlardır. İşte bu başarı; Dışişleri Bakanlığı’nın diplomatik zaferlerinden birisidir.” dedi.

Dışişleri Bakanlığına Teşekkür
“FETÖ’nün lobicilik çalışmalarıyla tezgâhlanan girişimler netice almış; hem Avrupa’da hem de Amerika’da vatandaşlarımızın açtığı yasal dernekler kapatılmıştır. Pennsylvania’daki alçağın verdiği sufleyle konuşan Amerikalı yetkililer; ülkücüleri, terör örgütü olarak nitelendirmiştir. İşte Türkiye’yi köşeye sıkıştırma planının bir başka perdesi olan bu hukuk cinayetine; Dışişleri Bakanlığımız hak ettiği tepkiyi göstermiştir. Meselenin takipçisi olacağını belirtmiştir. Her şeyden önce bir Türk milliyetçisi olarak, bakanlığımızı bu duruştan dolayı tebrik ediyorum.” diyen Tamer Osmanağaoğlu “ Canımızdan aziz bildiğimiz vatan için; boyun borcumuz neyse gereğini yapmaya, size ve sahiplerinize rağmen devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanya’nın fethinin 800. yılı kutlanıyorÖnceki Haber

Alanya’nın fethinin 800. yılı kutlanıyor

Kaç Suriyeli ülkesine döndü?Sonraki Haber

Kaç Suriyeli ülkesine döndü?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar