© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı depremzedeler için 4 bir yandan ihtiyaç sahiplerine koştu

İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye depremzedeler için kenetlenirken, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'da yardım eli uzattı. Ege Denizi Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin yaraları Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlarla sarılmaya çalışılıyor.

AFAD ve Kızılay başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluştan tam destek gelirken Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı da yardım elini esirgemedi. Türkiye’nin dört bir yanından il ve ilçe ocak başkanlıkları, depremzedeler için özenle hazırladıkları battaniye ve temel gıda yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

“DERDİNİZ İLE DERTLENMEYE GELDİK”

Yerine ulaştırılan yardımların ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapıldı. Yapılan paylaşımlarda “Ülkü Ocakları olarak İzmir'de meydana gelen yüreğimizi yakan Deprem nedeni ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yardımlarımızı götürdük. Emeği geçen herkesten Cenabı ALLAH razı olsun. Acınızı paylaşmaya, derdiniz ile dertlenmeye, elimizde olanı bölüşmeye geldik İZMİR” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER