© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

Optimar Araştırma Başkanı Daşdemir: "Hiçbir şey söylemediğim halde hakaret etmekle suçlandım, Özrü ben bekliyorum!"

Habertürk'te yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net programına konuk olarak katılan Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir ve CHP 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Gülay Yedekci arasında bir tartışma yaşandı. Her tartışma programında Daşdemir'in sözünü kesen Yedekci'ye Daşdemir şunları söyledi: "Her programda sözümü kesiyor, hakaret etmediğim halde hakaret etmekle suçlandım, Bir özür dilenecekse bana karşı bir özür dilenmeli" dedi.

Habertürk'te yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net programının konukları CHP 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Gülay Yedekci ile Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir'in birbirlerine konuşma sıralarda seslerini yükseltmesi, gergin anlara sahne oldu.

Sürekli sözünün kesilmesinden rahatsız olduğunu belirten Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, "her programda sözümü kesiyor, hakaret etmediğim halde hakaret etmekle suçlandım, Bir özür dilenecekse bana karşı bir özür dilenmeli" dedi.

CHP 26. Dönem Milletvekili Gülay Yedekci, "Kendinize gelin beyefendi. Kiminle konuşuyorsunuz. Alışamadınız bu ülkede kadınların güçlü olmasına. Biz bu gücü Mustafa Kemal Atatürk'ten alıyoruz. Siz kimsiniz bize had bildiriyorsunuz? Siz haddinizi bilin. Ne biçim konuşuyorsunuz?" dedi.

Daşdemir, o ifadeyi sözünün kesilmemesi için söylediğini defalarca belirtmesine rağmen özür dilemeyi reddetti ve kendinden özür dilenmesi istediğini açıkladı.

Daşdemir: "Nerede hakaret ettiysem söylensin, hakaret ettiğim tek bir kelime varsa herkesten zaten özür dilerim, ama hakaret ettiğim bir kelime yok!. Ben ne Gülay hanım şahsına ne her hangi bir şahsa hakaret edebilecek terbiyede birisi değilim. Burada kötü maksatla söylenmiş bir şey yok! Burada hakaret etmediğim halde hakaret etmişim gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldı, ona karşı benim itirazımdır bu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER