© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

Nevşehir Heyetinden, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz , milletvekili Yücel Menekşe, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kapukcuoğlu ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz , milletvekili Yücel Menekşe, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kapukcuoğlu ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile Nevşehir'in sağlık yatırımları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

Nevşehir'in sağlık yatırımları ve sorunlarıyla ilgili Bakan Koca’ya bilgiler verdiklerini söyleyen Açıkgöz, Bakan Koca’nın “Nevşehirli hemşehrilerimiz bizim için çok kıymetliler. Müsterih olsunlar Nevşehir'de  sağlık konusunda hiçbir sorun yaşanmayacaktır. Tüm Nevşehirli hemşehrilerimize selamlarımızı iletin” dediğini söyledi. 

Milletvekili Yücel Menekşe ise, Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca‘yı Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ve Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk ile ziyaretimizde;Nevşehir’imiz genelinde devam eden sağlık yatırımlarımızı,
Ürgüp ve Kozaklı ile Pandemi sürecini istişare ettik. dedi

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER