© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

MHP'li Yönter: İlkesiz Ali MHP düşmanı kesilmiş!

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabı üzerinden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın açıklamalarına yanıt verdi.

Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ali Babacan'a zilletin rulet masasında bir rol verilmiş! Figüranlıkta bayağı ilerlemiş...İngiliz oyunları iliklerine kadar işlemiş! İlkesiz Ali MHP düşmanı kesilmiş! Fırıldak yorulmuştur, Noel Tatili için Londra'ya gidebilir! İftiranın ve ihanetin Z raporunu bilvesile verebilir!"

Bir Eleştiri De Fikri Durmuş Sağlar'a
SHP ve CHP'den milletvekilliği yapan eski Devlet ve Kültür Bakanlarından Fikri Durmuş Sağlar'ın "Başka çıkış yok. Sivil itaatsizlik eylemleri başlamalı" çağrısına cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, şunları söyledi:

"Ne fikrin kalmış ne sağduyun...Bu sözlerin halkı kin ve düşmanlığa davettir…..Aleni isyan çağrısıdır...İnanıyorum ki Cumhuriyet Savcıları harekete geçecektir... Türkiye zillete teslim olmayacak, var mı ötesi? Türkiye dış düşmanlara, egemen güçlere boyun eğmeyecek, var mı dahası?" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER