© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

MHP ye katılımlar sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan partisine yeni katılımlar nedeniyle yazılı açıklamalada bulundu.

Tercan, açıklamasında şunları kaydetti:
"Edirne MHP Teşkilatları hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürmekte olup, üye kayıtlarına olan hızıyla devam etmektedirler... Yeni Üyelerimiz ile birlikte MHP olarak, gücümüze güç katıyoruz.
MHP'ye olan ilgi EDİRNE genelinde çığ gibi büyüyor... EDİRNE Halkının gözü artık MHP'yi arıyor. EDİRNE Halkı MHP ile kucaklaşarak emin adımlarla zafere ulaşacaktır.
Partimize gönül verenler, MHP EDİRNE İL Teşkilatımıza gelerek üye olan vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır... Biz her vatandaşımızın emrindeyiz. Onların derdini, sıkıntısını gidermek bizlerin asli görevidir...
Üye olan vatandaşlarımız ile birlikte MHP daha güçlü oluyor ve gücüne güç katıyor. Edirne İlimizi güzel insanı diyor ki: Artık biz MHP'liyiz...
Allah'a şükürler olsun ki, Edirne MHP Teşkilatları dimdik ayaktadır. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, MHP Teşkilatlarımıza 600'ün üzerinde kişinin yeni üye kaydı yapılmış olup, MHP Edirne'de bitiyor diyen hainlere duyurulur. Teşekkürler Edirne Halkı.
Ne durduk ne yorulduk. Ne küstük ne darıldık. Esinti de savrulanlar, Fırtınalarda savrulmadık.
Ezelden Ebede devam edilen Kutlu Davamızın samimi ve kıymetli Ülkücüleri yorulmak bilmezler var olunuz Allah yar ve yardımcınız olsun.
Biz sevdiklerimizin üstünü her gece duayla örteriz. Kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır. Yaşamın tek bir Anahtar cümlesi var. Kul İnşAllah der, Yaradan İnşa eder...
Sayın Uğurcan Yavuz, Sayın Muhammet Acer, Sayın İsa akman, Sayın Cemali Sevik Partimize gelerek üye olmuşlardır... Üyelikleri Hayırlı olsun, bereketli olsun inşallah.. MHP'ye ilgi, alaka ve önem verdiğinizden dolayı, çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER