© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

MHP Lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da MHP İl Başkanları Toplantısı'nda konuşma yapıyor. Bahçeli, 'Salgın izin verirse 14 Mart 2020'de muazzam bir katılımla demokrasi şölenimiz gerçekleşecektir. 14 ilçemizde ilk kez kongre yaptık. Bizim nerede olduğumuzu soranlara diyorum ki her yerdeyiz. Tunceli il kongremizi ilk defa coşkuyla gerçekleştirdik. Batman, Şırnak, Hakkari'de yöre insanımızın büyük desteğiyle tamamladık' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Gönüllere girmeden tarihi görevimizi icra edemeyiz. Dar kadroculukla bir yere varılamaz. Gıybet ile bir dava savunulamaz. Aklınızdan çıkarmayın ki birbirine kefil olamayanların bir davası olamayacaktır. Bir dava adamı bilir ve itimat eder ki her akşamın bir sabahı olacaktır.

İnsan kaybederek bir yere ulaşamaz.

Ülkücü ülkücünün deniz feneridir. Hamdolsun mahcup olmadık, mağlup düşmedik. Bizim için siyaset üzerine bahislerin oynandığı bir hipodrom değildir. Bizim için siyaset koltuk, makam, para aracı değildir.

Türklük yaşadıkça Milliyetçi Hareket Partisi yürüyecek. Dev aynasında poz veren sahtekarların tam karşısındayız. MHP tuzaklara takılmadan demokrasi mücadelesini yurdumuzun dört bir köşesinde sürdürmektedir.

Doğal ve normal olarak bizimle uğraşacaklar, nifak tohumlarını aramıza saçmak için gece gündüz nöbete girecekler.

Kongre sürecimizi muazzam bir olgunluk ve vakar içinde tamamladık. 81 il, 920 ilçede kongrelerimizi gerçekleştirdik. İl Başkanlarımız Türkiye üzerinde oynanan hain oyunların farkındadır. Milletimizin onurlu mensuplarının olduğu her taraftayız. Tunceli İl Kongremizi ilk defa coşkuyla ifa ettik. 14 yıl aradan sonra Batman'da, Şırnak'ta, Hakkari'de il kongrelerimizi tamamladık. Bizim nerede olduğumuzu soranlara diyorum ki... Her yerdeyiz.  MHP ülkenin her noktasındadır. Herhangi bir bölgenin ya da ilin değil bütün Türkiye'nin partisiyiz. 14 Mart 2021'de yapacağımız kurultaya demokratik hazırlığımız tamamlanmıştır.

İstiklal için birlik diyoruz. Biz yaparsak en iyisini yapacağız. İl Başkanı demek davamızın onurunu taşımak demektir.

TBMM'de tam bir ittifakla 2021 İstiklal Marşı yılı olarak kabul edilmiştir. Kurultayımız düşmana korku aşılayacaktır. Durmayacağız, yorulmayacağız, gecikmeyeceğiz. Ülkülerimizin heyecanıyla mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Kazananın Türkiye olacağına samimiyetle inanıyoruz. Yaşadıklarımız kaygılarımızı diri tutsa da umudumuzu koruyoruz. 2020 yılı ne milletimizin hatırından ne de insanlığın ortak hafızasından asla silinmeyecektir. 2020 belaların kol gezdiği, tehditlerin serbest dolaşıma girdiği bir yılın adıdır. Kovid-19 hastalığının yoğun fırtınası bu yıla damga vurmuştur. Hastalıklar, salgınlar üst üste yığılmış, görüş açımızı perdelemiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER