© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan koronavirüs aşısı kararı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK sonrası, "Önderlik etmek ve teşvik etmek için Sayın Cumhurbaşkanımız toplantımızdan sonra aşı olacaklardır." dedi.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Diyarbakır annelerine bazı siyasi partilerin hiç destek vermemesi, dillerine hiç almamaları ortadadır. Hepsine selamlarımızı iletiyoruz. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AŞI KARARI

Önderlik etmek ve teşvik etmek için Sayın Cumhurbaşkanımız toplantımızdan sonra aşı olacaklardır.

Kendileri aşı olarak toplumdaki tereddütleri ortadan kaldıracaktır. Kendisi bunu toplumla canlı yayında paylamamız için talimat verdiler. 

Geçen hafta birden bire eski bir genelkurmay başkanı 60 ihtilalinin sebebinin erken seçime gidilmemesi açıklamalarını yaptı. Ardından ana muhalefet lideri erken seçim açıklamalarında bulundu. Bunları kasıtlı buluyoruz. Sinsi bir siyasi değerlendirmedir.

"SÖZDE CUMHURBAŞKANI" TARTIŞMASI

Bu hastalıklı zihniyet daha sonra "Erdoğan, büyük bir felaketle gidecek, seçimle gitmez" sözlerini kullandı. Ardından yine çıkıp "Sözde Cumhurbaşkanı" dediler. Cumhurbaşkanı için bu ifadeyi kullanma yetkisine size kim verdi. Millet seçmiş, hukuken onaylanmış. Bundan sonra kimseye laf söylemek düşmez.

Daha önce de laiklik üzerinden çok kriz çıkardınız. Şimdi de demokrasi üzerinden tartışmalar açıyorlar. Bunun tek bir sebebi var. Bu milletin kendi cumhurbaşkanlarını seçecek kabiliyette olmadığını düşünüyorlar. Sağduyu ve izanla siyasi eleştiri yapmak bu yüzden önemlidir. Bu açıklamalar cumhuriyete zarar verir.

Amerikan demokrasisinin içerisine girdiği krizi daha önce de dile getirmiştik. Başkanın görevinden alınmasının ihtimali şoke edicidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER