© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

CHP'li Sancar'ın istifasından 1 milyon dolarlık sus payı isteyen bakın kim çıktı..

Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın CHP’den istifasının nedeni merak ediliyor.. “Kasetin var” denilerek kendisine komplo kurulduğunu ifade eden Sancar’ın görüntüleri karşılığı 1 milyon dolar istendiği iddia edildi. Sancar’ın şikayeti sonrası Denizli'deki CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nde temizlik ve ilaçlama hizmetleri bölümünde çalışan F.S. gözaltına alındı.

Taciz ve tecavüz vakalarının son aylarda peş peşe patlak verdiği CHP, şimdi de Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın ‘Ayıp nedenli’ olduğu ifade edilen istifası ile gündemde.

Sabah gazetesinin haberine göre, Sancar’ın istifasının arkasında CHP Genel Merkezi'ne gönderilen ve karşılığında 1 milyon dolar istenen 4 dakikalık kaset olduğu öne sürüldü.

Görüntüler karşılığı 1 milyon dolar

İddiaya göre Denizli'de 3 ay önce bir arkadaşının davetiyle gittiği evde iki genç tarafından Sancar'ın uygunsuz görüntüleri çekildi ve Sancar'dan 1 milyon dolar istendi. Sancar bunun üzerine savcılığa giderek, şikayetçi oldu.

Merkezefendi Belediyesi çalışanı gözaltında

Şikâyet sonrası Denizli'deki CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nde temizlik ve ilaçlama hizmetleri bölümünde çalışan F.S. gözaltına alındı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER