© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

AK Parti'li Menekşe'den Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin, Ramazan Bayramı mesajı  şöyle;

Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını yoğun bir şekilde yaşadığımız; rahmet, bereket ve merhamet ayı olan bir Ramazan ayını da geride bırakarak hep birlikte Ramazan Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile gelenek ve göreneklerimizin yaşandığı bayramlarımız, yaşam mücadelesinin getirdiği tüm zorluklara rağmen insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönülleri birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, yaşama sevincinin her yıl yeniden hissedildiği nadide günlerdir.

Kültürümüzün ve geleneklerimizin bir parçası olan bayramları gelecek kuşaklara aktarmak, bu günleri anlam ve önemine uygun olarak yaşadığımız, yaşattığımız sürece mümkün olacaktır.

Hayatımıza sevgi, saygı, birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve adalet egemen olduğu sürece yaşanan her gün daha değerli ve anlamlı olacaktır. Yeter ki kendimize özgü değerlere sahip çıkalım, birbirimize ve ülkemize olan sorumluluklarımızı hatırlayarak bayramlarımızı da anlamına uygun bir biçimde yaşayalım.

Bu duygular içerisinde saygıdeğer hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor; sağlık, mutluluk, huzur içinde nice bayramlar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER